Hogere energiekosten

De hogere energiekosten zullen u niet ontgaan zijn. Er gaat geen dag voorbij zonder dat de actualiteit het hierover heeft. Maakt u zich zorgen over de stijging van de energieprijzen? Schakel de experts van Red Mijn Energierekening dan in. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk betaalt voor uw energie.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Doe de gratis contract check

Wat te doen tegen hogere energiekosten

Als u energiekosten wilt besparen, dan bent u in goede handen bij Red Mijn Energierekening. Er zijn verschillende manieren om hogere energiekosten te beperken. Zo kunnen wij u helpen uw variabele energiecontract op te zeggen. Vervolgens vinden wij nieuwe stroom voor u als particulier. Weet u niet zeker of uw huis wel energiezuinig is? U kunt hogere energiekosten voorkomen door ons een energiescan te laten uitvoeren.

Schakel onze experts in tegen hoge kosten

Kom in contact met de experts van Red Mijn Energierekening en voorkom dat u teveel betaalt voor energie. Wij zijn er zowel voor de particulier, als voor de zakelijke relatie. U bereikt onze specialisten door te bellen naar 085 732 67 11. De energiekosten stijgen snel, ondanks het prijsplafond, dus wacht vooral niet te lang! Het is verstandiger nu een voordelig energiecontract af te sluiten, dan dit uit te stellen.

20 september 2022: – Prijsplafond
Alles is er op gericht om zo snel als mogelijk is een prijsplafond in te stellen voor energie. Het betreft een tijdelijke maatregel die op 1 januari 2023 moet ingaan en tot het einde van het jaar doorloopt.  Het verder uitwerken van de precieze details van een prijsplafond heeft de hoogste prioriteit van het kabinet en daarvoor is het in overleg met onder andere energiebedrijven en sociale partners

Zit u nu variabel?
Om meer ellende te voorkomen? Wij hebben nu vaste contracten beschikbaar met een looptijd van 12 maanden met een vaste prijs. Dit geeft 12 maanden zekerheid en geen prijsstijgingen. Wees er op tijd bij, zolang de voorraad strekt