Wilt u nu een energiecontract afsluiten?

Met de alsmaar stijgende energiekosten kan het afsluiten van een energiecontract verstandig zijn. . Maar welk contract is het beste voor u en uw situatie? Het kan op dit moment moeilijk zijn om door de bomen het bos te zien, maar de experts van Red Mijn Energierekening helpen u hier graag bij.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Doe de gratis contract check

Wacht niet te lang en ga over tot het afsluiten van een energiecontract

Als u energiekosten wilt besparen, dan is het wellicht een idee om nu te kiezen voor het afsluiten van een nieuw energiecontract. De verwachte energieprijzen van 2023 zijn een stuk hoger dan die van dit moment. De vraag is of het prijsplafond hier veel tegen gaat helpen. Zeg uw variabel energiecontract op, of laat deze opzeggen met hulp van onze specialisten, en ga nu nog over tot het afsluiten van een nieuw energiecontract.

Schakel onze experts in voor de beste contracten

Als u onze specialisten inschakelt, dan gaan zij op zoek naar het beste contract voor u. Of u nu als particulier op zoek bent naar nieuwe stroom of een vast zakelijk contract zoekt, wij helpen u graag verder. Bel snel naar ons kantoor via 085 732 67 11 en stop met teveel betalen voor uw gas, stroom of andere energie.

20 september 2022: – Prijsplafond
Alles is er op gericht om zo snel als mogelijk is een prijsplafond in te stellen voor energie. Het betreft een tijdelijke maatregel die op 1 januari 2023 moet ingaan en tot het einde van het jaar doorloopt.  Het verder uitwerken van de precieze details van een prijsplafond heeft de hoogste prioriteit van het kabinet en daarvoor is het in overleg met onder andere energiebedrijven en sociale partners

Zit u nu variabel?
Om meer ellende te voorkomen? Wij hebben nu vaste contracten beschikbaar met een looptijd van 12 maanden met een vaste prijs. Dit geeft 12 maanden zekerheid en geen prijsstijgingen. Wees er op tijd bij, zolang de voorraad strekt