Verwachte energieprijzen 2023

U vraag zicht wellicht af wat de verwachte energieprijzen en stroomprijzen zijn voor 2023. Hoewel niemand een glazen bol heeft en in de toekomst kan kijken, weten wij van Red Mijn Energierekening wel dat de kosten zullen stijgen. Wij helpen u graag de kosten zo laag mogelijk te houden in 2023.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Doe de gratis contract check

Wat zijn de verwachte energieprijzen en stroomprijzen voor 2023

Door de oorlog in Oekraïne en de afhankelijkheid in Europa van Russisch gas, blijven de verwachte stroomprijzen en energieprijzen voor 2023 nog wel even stijgen. Daarnaast is er sprake van inflatie die iedereen raakt. Het is daarom een goed idee om uw gasprijzen vast te zetten of om ons hiervoor in te schakelen. Het prijsplafond voor energiekosten van de Nederlandse overheid zal helpen, maar beter is om uw variabel energiecontract op te zeggen. Wij helpen u graag aan een vast energiecontract voor zakelijk of particulier gebruik. Met onze hulp hoeft u zich geen zorgen te maken over de verwachte prijzen voor 2023 en kunt u met een gerust hart het komende jaar tegemoet zien.

Schakel onze specialisten in en bespaar in 2023

Als u nieuwe stroom zoekt als particulier, of voor uw bedrijf, dan helpen wij u graag. Met de steeds hogere stroomprijzen en energieprijzen van 2023 is het geen overbodige luxe om op zoek te gaan naar een nieuw contract. Wij helpen u graag hierbij. Bel naar 085 732 67 11 om in contact te komen met de experts van Red Mijn Energie. Stel via deze weg ook gerust uw vragen over onze dienstverlening.

20 september 2022: – Prijsplafond
Alles is er op gericht om zo snel als mogelijk is een prijsplafond in te stellen voor energie. Het betreft een tijdelijke maatregel die op 1 januari 2023 moet ingaan en tot het einde van het jaar doorloopt.  Het verder uitwerken van de precieze details van een prijsplafond heeft de hoogste prioriteit van het kabinet en daarvoor is het in overleg met onder andere energiebedrijven en sociale partners

Zit u nu variabel?
Om meer ellende te voorkomen? Wij hebben nu vaste contracten beschikbaar met een looptijd van 12 maanden met een vaste prijs. Dit geeft 12 maanden zekerheid en geen prijsstijgingen. Wees er op tijd bij, zolang de voorraad strekt