Kies voor een vast contract

Aangezien de energieprijzen blijven stijgen, kunt u nu het beste uw variabel energiecontract opzeggen en kiezen voor het afsluiten van een vast energiecontract. Een vast energiecontract biedt u namelijk vaste energietarieven voor de looptijd van uw contract. Bij een variabel contract kan de leverancier de prijzen verhogen of verlagen.

Op dit moment lopen de energieprijzen hoog op, met gevolg dat u steeds meer betaalt als u een variabel contract heeft. Kies daarom voor het afsluiten van een vast contract en laat uw variabel energiecontract zo snel mogelijk opzeggen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Doe de gratis contract check

Een variabel energiecontract opzeggen en een vast contract afsluiten

Bij Red Mijn Energierekening helpen we mensen om zo min mogelijk te betalen voor hun energie. Voorlopig blijven de energieprijzen nog wel even stijgen en daarom adviseren wij vooral aan iedereen die een variabel energiecontract heeft, deze te laten opzeggen en te kiezen voor het afsluiten van een vast energiecontract. Op deze manier zet u namelijk uw energieprijs zeker voor een jaar vast. U heeft zo geen last van tussentijdse prijsstijgingen. Na een jaar of een langere periode kunt u dan weer een prijsvergelijk doen tussen leveranciers en besluiten uw contract stop te zetten en weer over te stappen naar een andere aanbieder. Met onze hulp zult u zeker energiekosten besparen en dat is wat uiteindelijk iedereen wilt. We geven zowel particulier als zakelijk advies over energiekosten en zijn constant op de hoogte van alles wat er in de maatschappij speelt omtrent energie. Wat uw vraag ook is; wij helpen u graag met deskundig advies en zorgen ervoor dat u een vast of variabel energiecontract kunt afsluiten dat aansluit bij uw wensen.

Kom met ons in contact voor meer informatie

Wilt u graag uw variabel energiecontract opzeggen en/of een vast contract afsluiten? Dan helpen we u graag met de overstap en met het geven van advies over de verschillende leveranciers en hun energiecontracten. U vult eenvoudig ons contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen door te bellen naar 085 732 67 11.

20 september 2022: – Prijsplafond
Alles is er op gericht om zo snel als mogelijk is een prijsplafond in te stellen voor energie. Het betreft een tijdelijke maatregel die op 1 januari 2023 moet ingaan en tot het einde van het jaar doorloopt.  Het verder uitwerken van de precieze details van een prijsplafond heeft de hoogste prioriteit van het kabinet en daarvoor is het in overleg met onder andere energiebedrijven en sociale partners

Zit u nu variabel?
Om meer ellende te voorkomen? Wij hebben nu vaste contracten beschikbaar met een looptijd van 12 maanden met een vaste prijs. Dit geeft 12 maanden zekerheid en geen prijsstijgingen. Wees er op tijd bij, zolang de voorraad strekt