Blijven de energieprijzen stijgen

Op dit moment blijven de energieprijzen stijgen. Dit komt onder andere vanwege de oorlog in Oekraïne. Wij zijn flink afhankelijk van het Russisch gas en doordat de Westerse landen sancties tegen Rusland uitvoeren, draaien zij de gaskraan voor ons dicht. Veel huishoudens in Nederland hebben last van het blijven stijgen van de energieprijzen. Bij Red Mijn Energierekening helpen wij graag iedereen die zo voordelig mogelijk uit wil zijn met de energierekening.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Doe de gratis contract check

Blijven de energieprijzen stijgen in Nederland?

De verwachte stijging van de energieprijzen is werkelijkheid geworden en het ziet ernaar uit dat er voorlopig nog geen daling in komt. Daarom is het belangrijk dat u maatregelen treft zodat u hoge energieprijzen kunt voorkomen. Uiteraard is de voornaamste reden om zo min mogelijk energie te verbruiken, maar dit is niet altijd eenvoudig. Er zijn meerdere manieren om energiekosten te besparen. Allereerst is het verstandig om uw variabele energierekening op te zeggen. Dit stelt uw energieleverancier namelijk in staat de tarieven te wijzigen tijdens uw contractduur. Zolang de energieprijzen blijven stijgen, kunt u het beste zo vroeg mogelijk een vast contract nemen, zodat u de komende jaren één tarief per maand betaalt. Neemt u energie af bij een dure energieleverancier? Dan helpen wij u overstappen van energieleverancier. Wij helpen u graag tarieven te vergelijken.

Tref de juiste maatregelen voor een zo laag mogelijke energierekening

Wilt u ook graag zorgen dat uw energierekening elke maand zo laag mogelijk blijft? Dan zorgen wij ervoor dat u de juiste maatregelen treft, want zolang de energieprijzen blijven stijgen, bent u goed uit als u nu tegen een vast tarief een energierekening afsluit. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 732 67 11.

20 september 2022: – Prijsplafond
Alles is er op gericht om zo snel als mogelijk is een prijsplafond in te stellen voor energie. Het betreft een tijdelijke maatregel die op 1 januari 2023 moet ingaan en tot het einde van het jaar doorloopt.  Het verder uitwerken van de precieze details van een prijsplafond heeft de hoogste prioriteit van het kabinet en daarvoor is het in overleg met onder andere energiebedrijven en sociale partners

Zit u nu variabel?
Om meer ellende te voorkomen? Wij hebben nu vaste contracten beschikbaar met een looptijd van 12 maanden met een vaste prijs. Dit geeft 12 maanden zekerheid en geen prijsstijgingen. Wees er op tijd bij, zolang de voorraad strekt