Hoge energieprijzen voorkomen

Hoge energieprijzen kunt u beter voorkomen dan genezen. Maar hoe kunt u de stijging van de energietarieven voorkomen? Bij Red Mijn Energierekening kunnen we niets doen aan de stijging van de energiekosten, maar we kunnen u wel helpen te besparen en zo min mogelijk te betalen. Wilt u graag weten hoe? Dan vertellen we u meer.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Doe de gratis contract check

Hoe kunt u hoge energieprijzen voorkomen?

Wij helpen u de stijging van de energietarieven binnen enkele stappen voorkomen. Allereerst vult u ons contactformulier in met uw gegevens. U wordt vervolgens gebeld door een adviseur die u advies geeft over de advieskosten. Wij brengen dan uw situatie in kaart, zodat we duidelijk beeld hebben van hoe u energiekosten kunt besparen. Vervolgens delen we onze kennis met u. Dat houdt in dat we een prijsvergelijk van de energiekosten kunnen doen en u kunnen adviseren over te stappen van energieleverancier om hoge energieprijzen te voorkomen. Een andere manier waarop u de komende stijging van energietarieven kunt voorkomen, is door een vast gascontract af te sluiten. Uw tarieven liggen dan nu vast, waardoor u voorlopig niet meer hoef te betalen.

Deel uw gegevens en laat ons contact met u opnemen

Wilt u ook de stijging van de energietarieven voorkomen? Dan laat u eenvoudig uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. U hoeft niet zelf na te denken over de mogelijkheden om de hoge energieprijzen te voorkomen, want met onze jarenlange ervaring kunnen we u optimaal adviseren. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen 085 732 67 11.

20 september 2022: – Prijsplafond
Alles is er op gericht om zo snel als mogelijk is een prijsplafond in te stellen voor energie. Het betreft een tijdelijke maatregel die op 1 januari 2023 moet ingaan en tot het einde van het jaar doorloopt.  Het verder uitwerken van de precieze details van een prijsplafond heeft de hoogste prioriteit van het kabinet en daarvoor is het in overleg met onder andere energiebedrijven en sociale partners

Zit u nu variabel?
Om meer ellende te voorkomen? Wij hebben nu vaste contracten beschikbaar met een looptijd van 12 maanden met een vaste prijs. Dit geeft 12 maanden zekerheid en geen prijsstijgingen. Wees er op tijd bij, zolang de voorraad strekt