Verwachte stijging van de energieprijzen

De verwachte stijging van de energieprijzen is tot nu toe uitgekomen en dat zal ook nog wel even zo doorgaan. Daarom wilt u natuurlijk een voordelig energiecontract afsluiten en maandelijks zo min mogelijk betalen. Bij Red Mijn Energierekening weten we hoe u kunt anticiperen op de verwachte stijging van de energieprijzen. We geven u hier graag advies over.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Doe de gratis contract check

Wat te doen tegen de verwachte stijging van de energieprijzen?

Als u graag zo min mogelijk last heeft van de stijging van de energieprijzen, is het belangrijk om verschillende maatregelen te treffen. Allereerst kunt u natuurlijk energiekosten besparen door uw woning te verduurzamen. Dit houdt in dat u zonnepanelen kunt aanleggen en uw huis laat isoleren. Het is ook verstandig om over te gaan op zoveel mogelijk elektriciteit en af te stappen van gas en een daarbij horend gascontract. Bij Red Mijn Energierekening voeren we graag een prijsvergelijk in de energiekosten uit. Dit houdt in dat we verschillende energieleveranciers met elkaar vergelijken, zodat u zeker weet dat u een goed contract afsluit als u besluit over te stappen van energieleverancier. Ook een goede manier om in te spelen op de verwachte stijging van energieprijzen is om een energiescan te laten uitvoeren in uw woning. Zo ziet u precies waar uw energie naartoe gaat en hier kunt u een contract op afstemmen.

Zorg voor een zo laag mogelijke energierekening

Wilt u graag meer weten over de verwachte stijging van de energieprijzen en hoe u hier het beste op kunt inspelen? Dan helpen wij u graag door het geven van deskundig advies en door een vrijblijvend voorstel te doen. Wilt u dit ook? Vul dan ons contactformulier in of neem zelf contact met ons op door te bellen naar 085 732 67 11.

20 september 2022: – Prijsplafond
Alles is er op gericht om zo snel als mogelijk is een prijsplafond in te stellen voor energie. Het betreft een tijdelijke maatregel die op 1 januari 2023 moet ingaan en tot het einde van het jaar doorloopt.  Het verder uitwerken van de precieze details van een prijsplafond heeft de hoogste prioriteit van het kabinet en daarvoor is het in overleg met onder andere energiebedrijven en sociale partners

Zit u nu variabel?
Om meer ellende te voorkomen? Wij hebben nu vaste contracten beschikbaar met een looptijd van 12 maanden met een vaste prijs. Dit geeft 12 maanden zekerheid en geen prijsstijgingen. Wees er op tijd bij, zolang de voorraad strekt