Vast gascontract

Bij een vast gascontract of stroomcontract betaalt u een vaste stroomprijs. Bij een vast contract heeft u namelijk de zekerheid dat de leveringstarieven voor de looptijd van het contract vaststaan. Als de energieprijzen dalen, is een vast gascontract of stroomcontract niet voordelig, omdat u dan wellicht teveel betaalt. Nu de prijzen echter fors toenemen, is het verstandig om een vaste stroomprijs vast te leggen in uw contract. Bij Red Mijn Energierekening adviseren we u graag over alles rondom uw energierekening.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Doe de gratis contract check

Waarom een vast gascontract of stroomcontract voordelig is in deze tijd

Als u een vast gascontract of stroomcontract heeft, betaalt u dus een vaste stroomprijs en hoeft u een tijdlang niet naar deze kosten om te kijken. U heeft dus een gegarandeerde energieprijs. In tijden dat de energieprijzen enorm stijgen, is het belangrijk om uw energieprijs vast te hebben liggen. Het is verstandig uw variabel energiecontract op te zeggen, zodat u niet door het jaar heen met de flinke stijgingen te maken heeft. Ook al betaalt u nu een vaste stroomprijs, deze zal op het moment niet laag zijn. Daarom doet u er goed aan ook te kijken naar manieren om energiekosten te besparen. Zo kunt u bijvoorbeeld overstappen van energieleverancier zodat u een vast gascontract of stroomcontract heeft tegen de laagste energiekosten. Wilt u graag advies ontvangen over energieprijzen en wat u kunt doen om het zo aantrekkelijk mogelijk te houden voor uw gezin? Dan staan we voor u klaar.

Sluit nu een vast energiecontract af

Wilt u een vrijblijvend voorstel ontvangen om een vast stroomcontract af te sluiten waarbij u een vaste stroomprijs betaalt? Dan hoeft u enkel ons contactformulier in te vullen. Wij nemen vervolgens contact met u op en brengen uw situatie in kaart. Vervolgens delen we onze kennis met u en gaan we voor u aan de slag. Uiteindelijk ontvangt u een voorstel met verschillende mogelijkheden. Zo wordt u dus optimaal geadviseerd! Neemt u liever direct contact op? Dan belt u naar 085 732 67 11.

20 september 2022: – Prijsplafond
Alles is er op gericht om zo snel als mogelijk is een prijsplafond in te stellen voor energie. Het betreft een tijdelijke maatregel die op 1 januari 2023 moet ingaan en tot het einde van het jaar doorloopt.  Het verder uitwerken van de precieze details van een prijsplafond heeft de hoogste prioriteit van het kabinet en daarvoor is het in overleg met onder andere energiebedrijven en sociale partners

Zit u nu variabel?
Om meer ellende te voorkomen? Wij hebben nu vaste contracten beschikbaar met een looptijd van 12 maanden met een vaste prijs. Dit geeft 12 maanden zekerheid en geen prijsstijgingen. Wees er op tijd bij, zolang de voorraad strekt