Wat te doen tegen de stijgende energieprijzen

Vraagt u zich af wat te doen tegen de stijgende energieprijzen? Dan helpen wij u bij Red Mijn Energierekening graag. Uiteraard kunnen wij de prijzen niet naar beneden halen, want die stijgen als gevolg van verschillende onhoudbare situaties. Wij kunnen u echter wel helpen uw energieprijs zo laag mogelijk te houden. Wilt u weten hoe? Dan vertellen wij het u graag.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Doe de gratis contract check

Wij helpen u met wat te doen tegen de stijgende energieprijzen

U kunt al veel energiekosten besparen door het juiste energiecontract te hebben. Heeft u een variabel energiecontract op het moment? Dan raden wij u aan zo snel mogelijk uw variabel energiecontract stop te zetten en over te gaan op een vast energiecontract. Bij een variabel contract heeft u namelijk extra te maken met de prijsstijgingen, terwijl u bij een vast contract in ieder geval een jaar lang een vast tarief betaalt. Maar wat valt er verder nog te doen tegen de stijgende energieprijzen? Wij adviseren u graag om uw woning te verduurzamen. Dat houdt in dat u zonnepanelen kunt kopen en uw woning laat isoleren. U verbruikt op deze manier minder energie van uw contract en uw maandelijkse lasten zijn dus lager. Wilt u weten hoe duur zonnepanelen zijn? Dan geven we u hier ook graag alle informatie over.

Verduurzaam uw woning en vraag ons advies

Als u uzelf graag behoedt tegen de stijgende energieprijzen, maar u weet niet wat te doen, helpen we u graag en voeren we de nodige prijsvergelijkingen uit. Met ons advies zorgt u ervoor dat u niet onnodig energiekosten maakt en dat u een contract heeft bij een aantrekkelijke leverancier. Wilt u meer informatie hebben? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 732 67 11.

20 september 2022: – Prijsplafond
Alles is er op gericht om zo snel als mogelijk is een prijsplafond in te stellen voor energie. Het betreft een tijdelijke maatregel die op 1 januari 2023 moet ingaan en tot het einde van het jaar doorloopt.  Het verder uitwerken van de precieze details van een prijsplafond heeft de hoogste prioriteit van het kabinet en daarvoor is het in overleg met onder andere energiebedrijven en sociale partners

Zit u nu variabel?
Om meer ellende te voorkomen? Wij hebben nu vaste contracten beschikbaar met een looptijd van 12 maanden met een vaste prijs. Dit geeft 12 maanden zekerheid en geen prijsstijgingen. Wees er op tijd bij, zolang de voorraad strekt