Zonnepanelen kopen per stuk

Wilt u zonnepanelen kopen wilt u weten wat deze per stuk kosten en opbrengen? Dan leggen wij van Red Mijn Energierekening het u graag uit. Al meer dan twintig jaar houden we ons bezig met de energietarieven, energieleveranciers en het verduurzamen van uw woning. Daarom weten wij alles van het kopen van zonnepanelen en wat deze per stuk kosten en opleveren.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Doe de gratis contract check

Zonnepanelen kopen; wat kosten ze per stuk?

Het kopen van zonnepanelen is op dit moment een zeer verstandig idee. U krijgt namelijk meer winst op zonnepanelen dan wat u op uw bankrekening heeft staan. Nu de energieprijzen de pan uitrijzen, is het belangrijk om stappen te ondernemen zodat u zo min mogelijk de dupe hiervan bent. Het kopen van zonnepanelen is een manier om uw energiekosten te besparen. Maar hoe duur zijn zonnepanelen dan eigenlijk? Zonnepanelen kunt u kopen per stuk of per set. Over het algemeen leggen mensen zonnepanelen in sets aan. Dan kiezen ze bijvoorbeeld voor zes zonnepanelen. Dit kost dan in totaal zo’n € 3700,- en na de btw-teruggave is dat zo’n € 3100,-. De regel luidt meestal dat de zonnepanelen per stuk goedkoper worden wanneer u besluit een grotere set te kopen. Zes zonnepanelen brengen op jaarbasis zo’n € 260,- op. Dat houdt in dat u de zonnepanelen in zo’n 8,5 jaar terugverdient. Als u energie wilt afsluiten voor uw nieuwe woning, is het kopen van zonnepanelen per stuk of per set dan ook een goede investering. Wilt u liever op andere manieren besparen? Dan helpen we u daar natuurlijk ook bij.

Weeg af of u over gaat op zonnepanelen

Weet u nog niet goed of het kopen van zonnepanelen per stuk voor u rendabel is? Dan informeren we u graag over de mogelijkheden en doen we u een voorstel. Tevens zijn we prijsvergelijker van energiekosten. Dus naast de aanschaf van zonnepanelen helpen we u ook met het overstappen van energieleverancier. Wat u vraag ook is over energiekosten; wij staan voor u klaar. U bereikt ons door te bellen naar 085 732 67 11.

20 september 2022: – Prijsplafond
Alles is er op gericht om zo snel als mogelijk is een prijsplafond in te stellen voor energie. Het betreft een tijdelijke maatregel die op 1 januari 2023 moet ingaan en tot het einde van het jaar doorloopt.  Het verder uitwerken van de precieze details van een prijsplafond heeft de hoogste prioriteit van het kabinet en daarvoor is het in overleg met onder andere energiebedrijven en sociale partners

Zit u nu variabel?
Om meer ellende te voorkomen? Wij hebben nu vaste contracten beschikbaar met een looptijd van 12 maanden met een vaste prijs. Dit geeft 12 maanden zekerheid en geen prijsstijgingen. Wees er op tijd bij, zolang de voorraad strekt