Hoe duur zijn zonnepanelen?

Wilt u graag zonnepanelen aanschaffen en wilt u weten hoe duur deze zijn? Bij Red Mijn Energierekening kunt u terecht voor allerlei vragen omtrent energie en duurzaamheid. Wij helpen u graag zo slim mogelijk met uw energielasten om te gaan en dus zoveel mogelijk te besparen. Wij vertellen u graag hoe we te werk gaan.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Doe de gratis contract check

Zonnepanelen aanschaffen; hoe duur is dat?

Als u graag energiekosten wilt besparen, is nu het moment om zonnepanelen aan te schaffen. De energieprijzen stijgen namelijk enorm en het aanleggen van zonnepanelen is zowel nu als in de toekomst rendabel. Uiteraard betaalt u wel voor het kopen van de zonnepanelen en het aanleggen kost ook wat. Toch haalt u dit er in een aantal jaar volledig uit. De prijs per zonnepaneel verschilt. U koopt deze namelijk vaak in sets en hoe groter de set, hoe lager de prijs per paneel is. Het aanleggen van zonnepanelen is een manier om de laagste energiekosten te krijgen. U kunt natuurlijk ook ervoor kiezen om over te stappen van een variabel naar een vast energiecontract. Hiervoor heeft u wel een goede prijsvergelijker nodig. Gelukkig doen wij dit allemaal. Wij geven deskundig advies over de aanleg van en investering in zonnepanelen en helpen u tevens uw energiekosten zo laag mogelijk te houden.

Laat u juist adviseren over de aanleg van zonnepanelen

Wilt u graag meer informatie over het aanleggen van zonnepanelen en hoe duur deze zijn? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. U kunt het contactformulier invullen en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Het is ook mogelijk ons te bellen op 085 732 67 11.

20 september 2022: – Prijsplafond
Alles is er op gericht om zo snel als mogelijk is een prijsplafond in te stellen voor energie. Het betreft een tijdelijke maatregel die op 1 januari 2023 moet ingaan en tot het einde van het jaar doorloopt.  Het verder uitwerken van de precieze details van een prijsplafond heeft de hoogste prioriteit van het kabinet en daarvoor is het in overleg met onder andere energiebedrijven en sociale partners

Zit u nu variabel?
Om meer ellende te voorkomen? Wij hebben nu vaste contracten beschikbaar met een looptijd van 12 maanden met een vaste prijs. Dit geeft 12 maanden zekerheid en geen prijsstijgingen. Wees er op tijd bij, zolang de voorraad strekt