Klantenservice

Ons doel is altijd een betrouwbare en consistente service te bieden. Om je zo goed en snel mogelijk te helpen, hebben we meer informatie nodig. Soms kan het voorkomen dat een klant of een eindgebruiker ontevreden is over de service. Ons doel is altijd een betrouwbare en consistente service te bieden, neem dan gerust contact met ons op.

CONTACTFORMULIER

WAAR KUNT U ONS VINDEN?

Red mijn Energierekening
Onze klantenservice staat iedere werkdag van 10:00 t/m 17:00 voor u klaar.

Ons bezoekadres:
Churchilllaan 11 | 3527 BG Utrecht

Onze klantenservice staat iedere werkdag voor u klaar!

Per telefoon:
026 220 70 72
Openingstijden van 10:00 t/m 17:00.

Per e-mail:
Ook kunt u ons bereiken per e-mail. Wij streven ernaar om uw e-mail binnen 24uur te beantwoorden op werkdagen van maandag t/m vrijdag, ons e-mailadres is klantenservice@redmijnenergierekening.nl

Klachtenprocedure:

Op weg naar een oplossing

Hoe kunt u een klacht indienen?
U kunt contact opnemen met Red mijn Energierekening klantenservice@redmijnenergierekening.nl of per post naar Red mijn Energierekening – Churchilllaan 11 | 3527 BG Utrecht of u kunt het formulier hierboven invullen. Wij verzoeken u vriendelijk uw klacht zo nauwkeurig mogelijk te omschrijven; indien hierover beschikt, dan ontvangen wij uw klacht graag onder vermelding van ons referentienummer.

De behandeling van uw klacht
Red mijn Energierekening zal uw klacht voor het einde van de volgende werkdag op te lossen, altijd in ieder geval binnen 5 werkdagen. Als dit niet mogelijk is, dan zal Red mijn Energierekening de ontvangst van klacht binnen drie werkdagen bevestigen. Wij geven in deze bevestiging ook aan welke eventuele aanvullende informatie wij nodig hebben en binnen welke termijn wij verwachten de klacht af te kunnen handelen.

De afwikkeling van een klacht
Wij gaan altijd met u in gesprek om samen tot een oplossing te komen, dat is namelijk ook ons doel. Als u desondanks niet tevreden bent over de afwikkeling van uw klacht dan informeert Red mijn Energierekening u over de wegen en rechtsmiddelen die voor u openstaan.