Onderneem met zekerheid

Voorkomen is beter dan genezen! 
Steeds meer kleine ondernemers, zoals bakkers, groenteboeren, slagers en wasserettes, stoppen ermee omdat ze hoge energierekeningen niet meer kunnen betalen. U kunt dit nu voorkomen voor 2023.

Ontvang de scherpste tarieven uit de markt en vind het voordeligste zakelijke energiecontract voor uw bedrijf. Bij onze energiespecialisten kunt u terecht voor al uw vragen over zakelijke energie. Woon én werk je op hetzelfde adres en verbruik je stroom en/of gas zowel privé als zakelijk?

We helpen je graag verder met een scherp energiecontract dat past bij jouw bedrijf. Klik hier en ga direct naar het formulier

Wij hebben een samenwerking met het platform MKB Kracht. MKB Kracht is er om op te komen voor de MKB-er.

MKB Kracht sluit uitsluitend collectieve contracten met gerenommeerde aanbieders. Ondernemers zijn dus verzekerd van de beste kwaliteit, tegen de beste prijs. Al veel bedrijven in Nederland gingen je voor. 

Nu vaste contracten beschikbaar voor MKB'rs

De impact op het bedrijfsleven is groot. De energieprijzen stijgen ongekend hard. Met alle gevolgen van dien voor veel ondernemers. Dit geldt voor ondernemers die geen energiebesparende maatregelen nemen en variabele energietarieven betalen. We werken uitsluitend samen met partners die bijdragen aan onze missie en communiceren open, direct en respectvol.

Hoe werkt het?

Waarom zou je veel uren stoppen in het vergelijken van energieleveranciers? Het kan een lastige en tijdrovende klus zijn om alle aanbiedingen goed met elkaar te vergelijken. Wij doen dit werk voor je. Bespaar jezelf veel uitzoekwerk om de verschillende aanbiedingen van de vele energieleveranciers te vergelijken. Dit is vaak lastig en tijdrovend omdat de energiemarkt nog lang niet volledig transparant is. Wij zoeken dit moeiteloos voor je uit. Vul het MKB formulier in op deze pagina en wij nemen persoonlijk contact met u op.

"(Verplicht)" indicates required fields

Gratis aanvragen

Ondernemen zonder zorgen?

Heeft u zorgen als ondernemer over uw energierekening? Als u advies en of hulp nodig heeft over energiekosten, vult u eenvoudig ons formulier in. Kleine of grote ondernemer? Overstappen kan honderden euro’s per maand voordeel opleveren. Voor grootzakelijk energieverbruikers kan dit zelfs oplopen tot een paar duizenden euro’s per jaar. Zonde dus om dit niet te controleren. Onze adviseur belt u dan zo spoedig mogelijk terug en brengt uw situatie in kaart. Wij delen vervolgens onze kennis en brengen een vrijblijvend voorstel voor u uit.

Heeft u vragen? Dan belt u ons op 085 732 67 11.

1 november 2022:  
Steeds meer kleine ondernemers, zoals bakkers, groenteboeren, slagers en wasserettes, stoppen ermee omdat ze hoge energierekeningen niet meer kunnen betalen. “Het gaat inmiddels om tientallen ondernemingen en dat gaat de komende tijd alleen maar toenemen”, zegt voorzitter Hans Biesheuvel van ondernemersvereniging ONL in gesprek met NU.nl.

Zit u nu variabel?
Om meer ellende te voorkomen? Wij hebben nu vaste contracten beschikbaar met een looptijd van 12 maanden met een vaste prijs. Dit geeft 12 maanden zekerheid en geen prijsstijgingen. Wees er op tijd bij, zolang de voorraad strekt