Energie afsluiten voor uw nieuwe woning

Wilt u een contract voor energie afsluiten omdat u een nieuwe woning heeft? Dan wilt u waarschijnlijk weten wat de verschillende aanbieders zijn en wat hier allemaal bij komt kijken. Bij Red Mijn Energierekening zit u in dat geval op de juiste plek. Wij hebben veel verstand van energie en zorgen ervoor dat u over de juiste informatie beschikt wanneer u energie wilt afsluiten voor uw nieuwe woning.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Doe de gratis contract check

Waar kunt u op letten als u energie wilt afsluiten voor uw nieuwe woning?

Er zijn weinig zaken die u kunt doen tegen de stijgende energieprijzen. Toch zijn er wel maatregelen die u voor uzelf kunt treffen zodat u niet teveel betaalt. Allereerst is een goed geïsoleerde woning een goede manier om energiekosten te besparen. Als u een nieuwbouwwoning koopt, heeft u tegenwoordig een energiezuinige woning. U heeft dan in ieder geval niet te maken met gasprijzen. Als u echter de laagste energiekosten wilt hebben, dan kijken we samen welke energieleveranciers er zijn en doen we een prijsvergelijk in de energiekosten. Woont u nu in een huis en gaat u verhuizen? Dan kan het verstandig zijn om van energieleverancier over te stappen, zodat u zeker tegen de laagste tarieven energie kunt afsluiten voor uw nieuwe woning. Bij Red Mijn Energierekening adviseren we u graag en helpen we u de overstap te maken.

Laat ons u helpen met het kiezen van de juiste energieleverancier

Als u hulp nodig heeft bij het afsluiten van energie voor uw nieuwe woning? Staan wij graag voor u klaar om u te helpen. U vult vrijblijvend het formulier in en wij nemen contact met u op om uw situatie en uw wensen te bespreken. Heeft u voorafgaand vragen? Dan belt u naar 085 732 67 11.

20 september 2022: – Prijsplafond
Alles is er op gericht om zo snel als mogelijk is een prijsplafond in te stellen voor energie. Het betreft een tijdelijke maatregel die op 1 januari 2023 moet ingaan en tot het einde van het jaar doorloopt.  Het verder uitwerken van de precieze details van een prijsplafond heeft de hoogste prioriteit van het kabinet en daarvoor is het in overleg met onder andere energiebedrijven en sociale partners

Zit u nu variabel?
Om meer ellende te voorkomen? Wij hebben nu vaste contracten beschikbaar met een looptijd van 12 maanden met een vaste prijs. Dit geeft 12 maanden zekerheid en geen prijsstijgingen. Wees er op tijd bij, zolang de voorraad strekt