Energiescan uitvoeren

Een energiescan is belangrijk om te laten uitvoeren, zodat u uw stroomgebruik in kaart kunt brengen. Bij Red Mijn Energierekening staan we voor u klaar om deze uit te voeren. Ons bedrijf focust zich namelijk op manieren om uw energiekosten zo laag mogelijk te houden. Met de stijgende energieprijzen is het belangrijk om maatregelen te treffen. Wij helpen u hier graag mee en laten een energiescan bij uw woning uitvoeren.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Doe de gratis contract check

Waarom is een energiescan handig om te laten uitvoeren?

Bij een energiescan wordt uw hele woning doorgenomen en worden de energieprestaties in kaart gebracht. Dit is belangrijk zodat u weet hoe u energiekosten kunt besparen. Er zijn verschillende manieren waarop u kunt besparen op energie. Bij Red Mijn Energierekening helpen we u graag hiermee. Allereerst is het wellicht een goed plan om over te stappen van energieleverancier. Wij helpen u graag met het zoeken van de goedkoopste energieleverancier. Dit doen we door middel van een prijsvergelijk. Na het uitvoeren van een energiescan kunnen wij u namelijk precies van het juiste advies voorzien en mogelijkheden geven om uw energiekosten zo laag mogelijk te houden.

Breng uw energieverbruik in kaart

Wilt u ook graag weten welke manieren er zijn om te besparen en waar u de meeste energie aan verbruikt? Dan is het verstandig om een energiescan te laten uitvoeren door ons bedrijf. Wilt u graag meer informatie hierover ontvangen? Dan neemt u vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085 732 67 11.

20 september 2022: – Prijsplafond
Alles is er op gericht om zo snel als mogelijk is een prijsplafond in te stellen voor energie. Het betreft een tijdelijke maatregel die op 1 januari 2023 moet ingaan en tot het einde van het jaar doorloopt.  Het verder uitwerken van de precieze details van een prijsplafond heeft de hoogste prioriteit van het kabinet en daarvoor is het in overleg met onder andere energiebedrijven en sociale partners

Zit u nu variabel?
Om meer ellende te voorkomen? Wij hebben nu vaste contracten beschikbaar met een looptijd van 12 maanden met een vaste prijs. Dit geeft 12 maanden zekerheid en geen prijsstijgingen. Wees er op tijd bij, zolang de voorraad strekt