Hoe kunt u besparen op energie?

Hoe kunt u besparen op energie? Dat is waarschijnlijk een vraag die u uzelf geregeld stelt. Met de oplopende energiekosten wilt u immers niet al uw geld kwijt zijn aan de energierekening. Bij Red Mijn Energierekening adviseren we graag mensen die zich afvragen hoe ze kunnen besparen op energie. Wij hebben jarenlang ervaring en zijn op de hoogte van de prijzen die energieleveranciers hanteren. Hierdoor krijgt u altijd passend advies.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Doe de gratis contract check

Er zijn verschillende manieren hoe u kunt besparen op energie

Wilt u zoveel mogelijk energiekosten besparen? Dan leggen we u graag uit hoe u dit bereikt. Allereerst is het belangrijk om uw variabel energiecontract op te zeggen als u deze nog heeft. Naar verwachting houdt de stijging van de energieprijzen nog even aan, met gevolg dat u beter nu uw energieprijs vast kan leggen, zodat u de komende jaren nog hetzelfde betaalt. Bij een variabel contract stijgen uw lasten ook. Wij voeren graag een prijsvergelijk van energiekosten bij verschillende leveranciers uit. Zo weet u zeker dat u voordelig energie kunt afsluiten. Een andere manier hoe u kunt besparen op energie is door uw woning zo goed mogelijk te isoleren of over te gaan op zonne-energie. U zult dan zonnepanelen moeten laten aanleggen.

Bespaar uw geld door minder energie te verbruiken

De belangrijkste manier hoe u kunt besparen op energie is natuurlijk door minder energie te verbruiken. Bekijk dus altijd of u niet onnodig energie verbruikt. Heeft u hierover advies nodig van een specialist? Schakel ons dan in. U vult het contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk. U kunt ook zelf contact opnemen door te bellen naar 085 732 67 11.

20 september 2022: – Prijsplafond
Alles is er op gericht om zo snel als mogelijk is een prijsplafond in te stellen voor energie. Het betreft een tijdelijke maatregel die op 1 januari 2023 moet ingaan en tot het einde van het jaar doorloopt.  Het verder uitwerken van de precieze details van een prijsplafond heeft de hoogste prioriteit van het kabinet en daarvoor is het in overleg met onder andere energiebedrijven en sociale partners

Zit u nu variabel?
Om meer ellende te voorkomen? Wij hebben nu vaste contracten beschikbaar met een looptijd van 12 maanden met een vaste prijs. Dit geeft 12 maanden zekerheid en geen prijsstijgingen. Wees er op tijd bij, zolang de voorraad strekt