Voor de particulier die op zoek is naar nieuwe stroom

Bent u op zoek naar een nieuwe aanbieder van stroom en bent u particulier? Dan kunt u rekenen op de expertise van Red Mijn Energierekening. Met de alsmaar stijgende energiekosten kan het een enorme opgave zijn om tussen de verschillende contracten te navigeren. Schakel ons daarom in!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Doe de gratis contract check

Nieuwe energiecontracten voor stroom voor de particulier

Wilt u besparen op uw energierekening? Dan is het als particulier verstandig om op zoek te gaan naar het nieuwe en voordelige contract voor uw stroom. Wij helpen u met het opzeggen van een variabel energiecontract. Vervolgens zorgen wij dat uw energiekosten worden vastgezet. Zo betaalt u als particulier met uw nieuwe contract niet teveel voor stroom. Aangezien zowel de oorlog in Oekraïne als de inflatie voorlopig niet op lijken te houden, is het verstandig om uw zaken zo snel mogelijk goed te regelen. De snelle beslissers zijn in het voordeel, wanneer het aankomt op de huidige energiemarkt.

Vertrouw op onze specialisten

Voor het nieuwe contract voor uw stroom vertrouwt u als particulier op onze specialisten. Met de verwachte energieprijzen van 2023, is dit zeker iets waar u niet te lang mee moet wachten. Bel daarom snel naar 085 732 67 11 en schakel onze experts in voor de meest gunstige voorwaarden.

20 september 2022: – Prijsplafond
Alles is er op gericht om zo snel als mogelijk is een prijsplafond in te stellen voor energie. Het betreft een tijdelijke maatregel die op 1 januari 2023 moet ingaan en tot het einde van het jaar doorloopt.  Het verder uitwerken van de precieze details van een prijsplafond heeft de hoogste prioriteit van het kabinet en daarvoor is het in overleg met onder andere energiebedrijven en sociale partners

Zit u nu variabel?
Om meer ellende te voorkomen? Wij hebben nu vaste contracten beschikbaar met een looptijd van 12 maanden met een vaste prijs. Dit geeft 12 maanden zekerheid en geen prijsstijgingen. Wees er op tijd bij, zolang de voorraad strekt