Gasprijzen vastzetten

Wilt u uw energieprijzen, zoals uw gasprijzen en uw stroomprijzen, vastzetten? Het vastzetten van de prijzen die u betaalt voor uw energie is een verstandige beslissing. De prijzen voor energie stijgen immers voortdurend. Heeft u hulp nodig bij het vastzetten van energieprijzen, zoals uw stroomprijzen of gasprijzen? Dan rekent u op Red Mijn Energierekening.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Doe de gratis contract check

Energieprijzen zoals stroomprijzen en gasprijzen vastzetten

Als u energiekosten wilt besparen, dan is energie vastzetten een goed idee. Als u niet weet hoe u uw variabel energiecontract moet opzeggen, dan zijn wij uw partner. Daarnaast rekent u op ons voor een prijsvergelijk van de energiekosten bij andere aanbieders, zodat u zeker weet dat uw nieuwe contract goed voor u uitpakt. Met de stijgende kosten die worden verwacht voor 2023, is het vastzetten van energieprijzen, zoals gasprijzen en stroomprijzen, zeker aan te raden. Wilt u nu een energiecontract afsluiten? Dat is geen enkel probleem. Kies voor de specialisten van Red Mijn Energierekening om de stroomprijzen, gasprijzen en andere energieprijzen vast te zetten. Wij vinden voor u de beste en de voordeligste contracten.

Waarom blijven de kosten van mijn energie stijgen?

Er zijn twee voornaamste redenen waarom de kosten voor uw energie blijven stijgen en waarom het vastzetten hiervan een goede optie is. Ten eerste is er de oorlog in Oekraïne. De afhankelijkheid van Russisch gas is groot in Europa en ook Nederland maakt hier onderdeel van uit. Daarnaast is er sprake van inflatie, wat de kosten nog verder opdrijft. Wanneer u niet voorbereid bent op de stijging van de energiekosten, kan deze combinatie zeer nadelig uitpakken. Dit geldt zowel voor u als particulier of wanneer u eigenaar bent van een mbk. Stap daarom zo snel mogelijk van uw variabele energiecontract af. Wij helpen u hier graag bij.

Doe een beroep op onze experts voor het vastzetten van uw energie

De energiekosten worden alsmaar hoger en voorlopig lijkt er nog geen einde in zicht. Het prijsplafond van de overheid kan soelaas bieden, maar zelfs dan kan de rekening flink tegenvallen voor u. Wacht daarom niet tot u deze rekening gepresenteerd krijgt! Schakel de experts van Red Mijn Energierekening in en voorkom een hoge energiefactuur. Bel naar 085 732 67 11 en wij zorgen voor het vastzetten van uw energieprijzen, zoals de gasprijzen en de stroomprijzen.

20 september 2022: – Prijsplafond
Alles is er op gericht om zo snel als mogelijk is een prijsplafond in te stellen voor energie. Het betreft een tijdelijke maatregel die op 1 januari 2023 moet ingaan en tot het einde van het jaar doorloopt.  Het verder uitwerken van de precieze details van een prijsplafond heeft de hoogste prioriteit van het kabinet en daarvoor is het in overleg met onder andere energiebedrijven en sociale partners

Zit u nu variabel?
Om meer ellende te voorkomen? Wij hebben nu vaste contracten beschikbaar met een looptijd van 12 maanden met een vaste prijs. Dit geeft 12 maanden zekerheid en geen prijsstijgingen. Wees er op tijd bij, zolang de voorraad strekt