1 jaar vast

Voor het afsluiten van een energiecontract vult u een aanvraagformulier in dat we direct doorsturen naar de gekozen energieleverancier. In de berekening van de kosten is het prijsplafond van 2023 meegerekend.

1 jaar vast

1 jaar zekerheidgarantie zonder prijsstijgingen

1 jaar vast Energiedirect

"(Verplicht)" indicates required fields

Vul onderstaand formulier in en je aanvraag wordt geregeld. Je hoeft je huidige contract niet zelf op te zeggen, tenzij je verhuist. Na bevestiging heb je nog 14 dagen bedenktijd.
Gekozen leverancier Energiedirect:
Binnen een werkdag na uw bevestiging belt een adviseur u terug om samen met u de tarieven door te nemen en te bevestigen, dit om onduidelijkheden te voorkomen i.v.m. het prijsplafond. Hierna heeft u wettelijk nog 14 dagen bedenktijd.

Variabel energiecontract opzeggen

Aangezien de energieprijzen blijven stijgen, kunt u nu het beste uw variabel energiecontract opzeggen en kiezen voor het afsluiten van een vast energiecontract. Een vast energiecontract biedt u namelijk vaste energietarieven voor de looptijd van uw contract. Bij een variabel contract kan de leverancier de prijzen verhogen of verlagen.

Op dit moment lopen de energieprijzen hoog op, met gevolg dat u steeds meer betaalt als u een variabel contract heeft. Kies daarom voor het afsluiten van een vast contract en laat uw variabel energiecontract zo snel mogelijk opzeggen.

Bij Red Mijn Energierekening helpen we mensen om zo min mogelijk te betalen voor hun energie. Voorlopig blijven de energieprijzen nog wel even stijgen en daarom adviseren wij vooral aan iedereen die een variabel energiecontract heeft, deze te laten opzeggen en te kiezen voor het afsluiten van een vast energiecontract. Op deze manier zet u namelijk uw energieprijs zeker voor een jaar vast. U heeft zo geen last van tussentijdse prijsstijgingen. Na een jaar of een langere periode kunt u dan weer een prijsvergelijk doen tussen leveranciers en besluiten uw contract stop te zetten en weer over te stappen naar een andere aanbieder. Met onze hulp zult u zeker energiekosten besparen en dat is wat uiteindelijk iedereen wilt. We geven zowel particulier als zakelijk advies over energiekosten en zijn constant op de hoogte van alles wat er in de maatschappij speelt omtrent energie. Wat uw vraag ook is; wij helpen u graag met deskundig advies en zorgen ervoor dat u een vast of variabel energiecontract kunt afsluiten dat aansluit bij uw wensen.

Wat zegt klantenvertellen.nl
4.4/5
Petra, Assendelft Doen wat zij zeggen

Ik zit nu dankzij red mijn energierekening vast voor 1 jaar voor €140 per maand 🙂 Ben enorm goed geholpen!! Dank Jeroen!

Dominique, Zaandam van variabel naar vast

Ben via red mijn energierekening goed geholpen! Mijn contract liep af en ik heb nu een vast contract met goede tarieven!

Raymond, Den Haag Ben echt geholpen!

Mijn energiecontract is variabel bij Vattenfall. Ik heb via Red mijn Energierekening nu een vaste prijs.

Energie zonder gedoe!

De goedkoopste energie is de energie die je niet verbruikt.
De beste manier om geld te besparen is minder energie verbruiken en investeren in isolatie en zonnepanelen, ook daar adviseren wij in.

Stap 1

Vul jouw gegevens in. Controleer alles waar nodig, druk op verzenden.

Stap 2

Een adviseur belt jou terug. Jouw situatie wordt in kaart gebracht.

Stap 3

Wij delen onze kennis met jou en gaan voor jou aan de slag.


Stap 4

Je ontvang een vrijblijvend voorstel met de mogelijkheden.

Aanvragen

"(Verplicht)" indicates required fields

Vul onderstaand formulier in en je aanvraag wordt geregeld. Je hoeft je huidige contract niet zelf op te zeggen, tenzij je verhuist. Na bevestiging heb je nog 14 dagen bedenktijd.
Binnen een werkdag na uw bevestiging belt een adviseur u terug om samen met u de tarieven door te nemen en te bevestigen, dit om onduidelijkheden te voorkomen i.v.m. het prijsplafond. Hierna heeft u wettelijk nog 14 dagen bedenktijd.

Op het moment blijven de energieprijzen stijgen. Hierdoor raken veel huishoudens in geldproblemen en dat willen we natuurlijk voorkomen. Daarom is het verstandig om deskundig advies over energiekosten op te vragen. Wij vertellen u dan hoe u energiekosten kunt besparen. Een van de zaken die wij aan bod zullen brengen, is of u een variabel of vast gascontract heeft. Aangezien de prijzen voorlopig nog blijven stijgen, is het verstandig om een variabel energiecontract op te zeggen. U doet er goed aan om te investeren in zonnepanelen en isolatie. Hierdoor hoeft u minder te stoken en gebruikt u uw eigen opgewerkte energie. Naast advies over energiekosten zijn wij ook een prijsvergelijker. Wij zorgen er dus voor dat u voor uw gebruik de laagste energierekening kunt afsluiten.

Gratis advies nodig?

Als u advies over energiekosten nodig heeft, vult u eenvoudig ons formulier in. Onze adviseur belt u dan zo spoedig mogelijk terug en brengt uw situatie in kaart. Wij delen vervolgens onze kennis en brengen een vrijblijvend voorstel voor u uit.  Heeft u vragen? Dan belt u ons op 085 732 67 11.