Stroomkosten in Nederland

De stroomkosten die u per maand in Nederland betaalt, nemen alleen maar toe. Dit geldt overigens ook voor andere Europese landen die afhankelijk zijn van het gas dat uit Rusland komt. Sinds de oorlog met Oekraïne is er een sterke stijging zichtbaar in de NL-energietarieven. De lagere accijns en btw doen weinig tot niets op zulke hoge prijzen. Wilt u graag weten hoe u uw stroomkosten per maand zo laag mogelijk kan houden in Nederland? Dan helpen we u graag.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Doe de gratis contract check

Wij delen onze uitgebreide kennis over de stroomkosten per maand in Nederland graag met u

Wij helpen u graag een enorme prijsstijging tegen te gaan en uw stroomkosten per maand voor uw huishouden in Nederland zo laag mogelijk te houden. In dat geval heeft u waarschijnlijk iets meer informatie nodig over de NL-energietarieven. Als u een energiecontract afsluit, kiest u tussen een variabel of een vast energiecontract. Op het moment dat de NL-energietarieven zo hard stijgen, is het verstandig om een vast energiecontract af te sluiten. Zo staan uw stroomkosten per maand in Nederland vast. Gaan de tarieven dus omhoog? Dan betaalt u gewoon het bedrag dat u heeft vastgelegd. Dit is een van de manieren waarop u op dit moment energiekosten kunt besparen. Uiteraard is het ook verstandig om energiekosten te vergelijken. Wellicht is de ene leverancier goedkoper dan de andere. In dat geval is het beter om over te stappen van energieleverancier. Het gebeurt ook wel eens dat een energiemaatschappij een actie heeft, waardoor u tegen een aantrekkelijk bedrag een energiecontract kunt afsluiten. Er zijn dus altijd manieren om de stroomkosten per maand voor uw huishouden in Nederland zo laag mogelijk te houden!

Anticipeer op de NL-energietarieven

Als u graag de beste energieprijs wilt voor uw huishouden, heeft u hulp nodig van een gespecialiseerd bedrijf. In dat geval staat Red Mijn Energierekening voor u klaar. Met onze hulp heeft u alle informatie die u nodig heeft om uw stroomkosten in Nederland zo laag mogelijk te houden. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 732 67 11.

20 september 2022: – Prijsplafond
Alles is er op gericht om zo snel als mogelijk is een prijsplafond in te stellen voor energie. Het betreft een tijdelijke maatregel die op 1 januari 2023 moet ingaan en tot het einde van het jaar doorloopt.  Het verder uitwerken van de precieze details van een prijsplafond heeft de hoogste prioriteit van het kabinet en daarvoor is het in overleg met onder andere energiebedrijven en sociale partners

Zit u nu variabel?
Om meer ellende te voorkomen? Wij hebben nu vaste contracten beschikbaar met een looptijd van 12 maanden met een vaste prijs. Dit geeft 12 maanden zekerheid en geen prijsstijgingen. Wees er op tijd bij, zolang de voorraad strekt