Actie van een energiemaatschappij

Elke energiemaatschappij heeft wel eens een actie waardoor u als klant sneller wilt overstappen. Zo kan er een aanbieding zijn om een vast energiecontract af te sluiten tegen een aantrekkelijk tarief, zodat u jarenlang hetzelfde tarief betaalt. Op het moment is het goed om uw energiekosten vast te leggen, omdat deze naar verwachting nog blijven stijgen. Bij Red Mijn Energierekening helpen we u graag met het afsluiten van een voordelige energierekening door te kijken naar een aantrekkelijke actie van een energiemaatschappij.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Doe de gratis contract check

Welke invloed heeft het als een energiemaatschappij met een goede actie komt?

Door de stijgende energieprijzen hebben veel huishoudens betalingsproblemen. Dit is natuurlijk erg vervelend. Wij proberen dit aantal zoveel mogelijk te beperken door huishoudens te voorzien van advies over energiekosten en mee te denken over manieren om energiekosten te besparen. Omdat wij al meer dan twintig jaar ervaring hebben in energieprijzen, kennen we de markt door en door. Daarom zijn we altijd op de hoogte wanneer er een energiemaatschappij een actie of aanbieding heeft die u in staat stelt een vast energiecontract af te sluiten tegen relatief lage kosten. Wij raden u in deze tijd altijd aan om een variabel energiecontract op te zeggen en over te gaan op een vast contract. Zo’n aanbieding van een vast energiecontract kan ervoor zorgen dat u wilt overstappen van energieleverancier. Wij kijken hiervoor graag met u mee en zorgen ervoor dat u altijd de beste energieprijs krijgt.

Houd elke aanbieding van een vast energiecontract in de gaten

Als u tegen het einde van uw energiecontract aanloopt en graag de goedkoopste energieleverancier wilt zoeken, is het aan te raden om elke actie van een energiemaatschappij in de gaten te houden. Wellicht vindt u wel een aantrekkelijke aanbieding voor een vast energiecontract. Als u hiervoor graag deskundig advies ontvangt, staan wij voor u klaar. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op. U kunt natuurlijk ook naar ons bellen via 085 732 67 11.

20 september 2022: – Prijsplafond
Alles is er op gericht om zo snel als mogelijk is een prijsplafond in te stellen voor energie. Het betreft een tijdelijke maatregel die op 1 januari 2023 moet ingaan en tot het einde van het jaar doorloopt.  Het verder uitwerken van de precieze details van een prijsplafond heeft de hoogste prioriteit van het kabinet en daarvoor is het in overleg met onder andere energiebedrijven en sociale partners

Zit u nu variabel?
Om meer ellende te voorkomen? Wij hebben nu vaste contracten beschikbaar met een looptijd van 12 maanden met een vaste prijs. Dit geeft 12 maanden zekerheid en geen prijsstijgingen. Wees er op tijd bij, zolang de voorraad strekt