Energie tegen zakelijk tarief afsluiten

Als u graag een contract voor energie en stroom tegen zakelijk tarief wilt afsluiten, dan wilt u wellicht verschillende energieleveranciers met elkaar vergelijken. Niet alle leveranciers rekenen namelijk hetzelfde tarief. Bij Red Mijn Energierekening helpen we u graag door advies te geven over de verschillende tarieven en u te voorzien van vrijblijvende voorstellen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Doe de gratis contract check

Alle feiten rondom energie tegen een zakelijk tarief

Zakelijke energieprijzen zijn anders dan energietarieven voor privégebruik. Het tarief voor zakelijk energie en stroom bestaat namelijk voor ongeveer 45% uit belastingen en netbeheerkosten. Deze betaalt u via uw energieleverancier aan de overheid en uw netbeheerder. Uiteraard wilt u voor uw onderneming ook zoveel mogelijk energiekosten besparen nu deze prijzen stijgen. Daarom voorzien wij u graag van een stroom van advies over zakelijke energie. Tevens kunnen wij voor u verschillende energiekosten vergelijken, zodat u per leverancier weet wat zij rekenen voor energie tegen zakelijk tarief. Dit kan voor u de doorslag geven om over te stappen van energieleverancier. Wilt u weten wat u precies aan energie verbruikt? Dan helpen wij u ook graag met het uitvoeren van een energiescan.

Sluit een voordelig zakelijk energiecontract af voor uw bedrijf

Wilt u graag energie en stroom tegen zakelijk tarief afsluiten en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Vul dan eenvoudig ons contactformulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk om uw situatie te bespreken en een aanbod te doen. Neemt u liever zelf contact met ons op? Dan belt u ons op 085 732 67 11.

20 september 2022: – Prijsplafond
Alles is er op gericht om zo snel als mogelijk is een prijsplafond in te stellen voor energie. Het betreft een tijdelijke maatregel die op 1 januari 2023 moet ingaan en tot het einde van het jaar doorloopt.  Het verder uitwerken van de precieze details van een prijsplafond heeft de hoogste prioriteit van het kabinet en daarvoor is het in overleg met onder andere energiebedrijven en sociale partners

Zit u nu variabel?
Om meer ellende te voorkomen? Wij hebben nu vaste contracten beschikbaar met een looptijd van 12 maanden met een vaste prijs. Dit geeft 12 maanden zekerheid en geen prijsstijgingen. Wees er op tijd bij, zolang de voorraad strekt